Vacature Bergingsmedewerker / Chauffeur Berging

22 August 2018

Theo Rood Berging en Transport B.V., is dé berger en autotransporteur van West-Friesland en omstreken, uitgegroeid van familiebedrijf tot een gerenommeerd bedrijf met ruim 25 medewerkers in dienst. Daarnaast heeft Theo Rood Berging en Transport B.V. een uitgebreid recent en modern wagenpark, wat gespecialiseerd is in berging, pechhulp, Autotransport en facilitaire diensten.

 

Vanwege onze huidige groei en ons toekomstig groeistreven, zijn wij op zoek naar een:

 

BERGINGSMEDEWERKER / CHAUFFEUR BERGING

 

Als Bergingsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verrichten van bergingen na ongeval en het verlenen van pechhulpen. Tijdens de 40-urige werkweek wordt je door de berging coördinator aangestuurd op basis van diverse meldingen. Je helpt gestrande mensen bij een berging of pechhulp op een klant vriendelijke wijze op weg. Je zorgt ervoor dat je binnen gestelde termijn bij een ongeval/pechhulp ter plaatse bent. Kleine technische mankementen kun je ter plekke verhelpen. Is reparatie niet mogelijk of wenselijk, dan neem je het voertuig en eventueel de passagiers mee naar een garage of naar onze basis in Zwaag. Daarnaast heb je 1x per week “dienst’, wat inhoudt dat je vanaf 17:00 uur tot de volgende dag 8:00 uur de meldingen vanaf huis behandeld. Ook draai je 1 x in de 4 a 5 weken een weekenddienst.

Het kan ook wel eens voorkomen dat wij een gestrand voertuig (meestal een vrachtwagen) uit het buitenland moeten ophalen. Dit gebeurt op roulatie basis. Het is dan mogelijk dat er tijdens de rit overnacht moet worden, ook dit natuurlijk geheel volgens de vergoedingen van de CAO
Voor deze functie dien je woonachtig te zijn in een straal van +/- 10 km van Hoorn.

 

Bij Theo Rood Berging en Transport B.V. heb je een verantwoordelijke zeer afwisselende functie die beloond wordt via de CAO “Beroepsgoederenvervoer over de weg en de verhuur van mobiele kranen”.

Verder hebben wij een jong en enthousiast team met gedegen technische kennis.  


FUNCTIE EISEN

  • Rijbewijs B-C-E aangevuld met code 95;
  • Goede (aantoonbare) technische kennis van motorvoertuigen;
  • Een klantgerichte houding evenals een positieve en oplossingsgerichte instelling;
  • Planmatig inzicht en meedenkend vermogen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Bereidheid tot het volgen van verplichte cursussen.

 

Denk jij dat je een aanvulling bent voor ons team en kan je je vinden in de hierboven beschreven werkzaamheden en functie eisen, stuur dan je motivatie samen met je Curriculum Vitae aan ter attentie van Marcel Bloothoofd op marcel.bloothoofd@roodberging.nl. Ook kunt u uw sollicitatie doen op onze website via deze link:

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zit u in nood? Bel Theo Rood: 0229-276330

Copyright © Theo Rood Berging en Transport B.V.- Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. - Sitemap - Disclaimer