Nieuws

Trucktransport

Trucktransport

20 maart 2019

Vrijdag 15 maart hebben mochten wij dan onze nieuwe aanwinst in ontvangst nemen. Samen met Truckland heeft onze eigen monteur Maurice deze zeer complete trekker nog completer mogen maken en van alle gemakken en extra-tjes voorzien. Vanaf heden zijn wij dan ook in te schakelen voor Trucktransport. Medio juni zal deze trekker nog compleet worden gemaakt met de nieuw bestelde dieplader. Tot die tijd doen we het met deze combinatie.

Heeft u een truck of andere combinatie te vervoeren? Neem dan contact met ons op.

Pensionering Adrie Klomp

Pensionering Adrie Klomp

21 november 2018

Op 9 november jl., is onze collega Adrie Klomp van zijn welverdiend pensioen gaan genieten. Na ruim 45 jaar bij ons in dienst te zijn geweest is het dan alle tijd voor Adrie zelf en natuurlijk voor zijn familie. 

 

Zijn laatste werkdag mocht natuurlijk niet zomaar stilletjes vorobij gaan dus mocht hij "versierd" zijn klussen doen. 'S avonds hebben wij nog een receptie gehouden waar (oud) collega's relaties, bekenden en anderen Adrie de hand konden schudden en oude verhalen konden oprakelen.

Nieuwe Autotransporter

Nieuwe Autotransporter

19 juli 2018

Onlangs hebben wij onze nieuwe Autotransporter in gebruik mogen nemen. 

De Volvo FM met de Rolfo combinatie hebben wij in de kleuren van een van onze opdrachtgevers laten spuiten.

Wij wensen onze chauffeur Marcel heel veel plezierige en veilige kilometers toe. 

Als bedrijf zijn wij maatschappelijk betrokken, daarom hebben wij besloten om een aantal verenigingen te sponsoren. Sportiviteit is een van onze kenmerken zowel als bedrijf als van onze medewerkers. Daarom zijn de verenigingen die wij sponsoren sportverenigingen. 
                   

 

Wij realiseren ons dat er veel goede doelen zijn en veel verenigingen die hulp nodig hebben, maar helaas kunnen wij niet aan elke sponsor vraag voldoen. Wij bepalen daarom zelf waar wij aan willen deelnemen. Aanvragen voor sponsoring of dergelijke worden niet gehonoreerd. 

 

 

 

Zit u in nood? Bel Theo Rood: 0229-276330

Copyright © Theo Rood Berging en Transport B.V.- Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. - Sitemap - Disclaimer