Nieuws

Vacature Bergings- en pechhulpmedewerker

Vacature Bergings- en pechhulpmedewerker

27 maart 2024

DEZE VACATURE IS REEDS VERVULD

Ben jij gepassioneerd door motorvoertuigen en zoek je een dynamische rol waar geen dag hetzelfde is? Dan hebben wij DE uitdaging voor jou!

Wij zoeken een gedreven

BERGINGS- EN PECHHULPMEDEWERKER

Lees verder...
"Kwaliteit fundament van onze ambitie"

"Kwaliteit fundament van onze ambitie"

01 januari 2024

Into Business

We trappen het jaar af met leuk nieuws! Trots delen wij mee dat we in de nieuwste uitgave van het magazine 'Into Business' staan. In het artikel kun je meer lezen over onze recente verhuizing, het fantastische team waar we mee samenwerken, een stukje geschiedenis en onze ambitieuze toekomstplannen!

https://www.intobusiness.nu/nieuws/wij-zijn-tevreden-mensen.html

 

Samen met Theo Rood Berging en Transport op weg naar schaatssucces!

Samen met Theo Rood Berging en Transport op weg naar schaatssucces!

02 oktober 2023
Hallo allemaal, ik ben Stijn Vlieland, 15 jaar en ik kom uit Blokker. Ik sta aan het begin van een spannend nieuw schaatsseizoen. Dit seizoen ben ik een tweedejaars C-junior en ik maak deel uit van de C-selectie van ijsbaan De Westfries. Mijn doelstellingen zijn helder: ik wil een podiumplaats veroveren op zowel het NK Allround als het NK Marathon. Daarnaast hoop ik me te kwalificeren voor de Vikingrace, ook wel bekend als het officieuze EK.

Tijdens de zomermaanden heb ik keihard getraind, met maar liefst zes trainingen per week, waaronder droog- en krachttraining, skeeleren en wielrennen. Wielrennen is mijn andere passie, waarmee ik dit jaar al meerdere keren op het podium heb gestaan.

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan Theo Rood Berging en Transport, die mij ondersteunt in mijn sportieve reis. Super dat zij niet alleen sportclubs en verenigingen sponsoren, maar ook individuele sporters zoals ik! Samen gaan we voor goud dit seizoen! 
Trucktransport

Trucktransport

20 maart 2019

Vrijdag 15 maart hebben mochten wij dan onze nieuwe aanwinst in ontvangst nemen. Samen met Truckland heeft onze eigen monteur Maurice deze zeer complete trekker nog completer mogen maken en van alle gemakken en extra-tjes voorzien. Vanaf heden zijn wij dan ook in te schakelen voor Trucktransport. Medio juni zal deze trekker nog compleet worden gemaakt met de nieuw bestelde dieplader. Tot die tijd doen we het met deze combinatie.

Heeft u een truck of andere combinatie te vervoeren? Neem dan contact met ons op.

Als bedrijf zijn wij maatschappelijk betrokken, daarom hebben wij besloten om een aantal verenigingen te sponsoren. Sportiviteit is een van onze kenmerken zowel als bedrijf als van onze medewerkers. Daarom zijn de verenigingen die wij sponsoren sportverenigingen. 
                   

Wij realiseren ons dat er veel goede doelen zijn en veel verenigingen die hulp nodig hebben, maar helaas kunnen wij niet aan elke sponsorvraag voldoen. Wij bepalen daarom zelf waar wij aan willen deelnemen. Aanvragen voor sponsoring of dergelijke worden niet gehonoreerd. 

 

 

 

Bent u in nood? Bel Theo Rood: 0229-276330

Copyright © Theo Rood Berging en Transport B.V.- Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. - Sitemap - Disclaimer