Lichte berging

Het bergen van voertuigen, zoals personenauto’s, motoren, busjes, campers, caravans en aanhangers, welke betrokken zijn geraakt bij een ongeluk of welke gestand zijn met pech, noemen wij lichte berging.

Na een melding van een hulpdienst, alarmcentrale, verzekeraar, etc. of door u als bestuurder/eigenaar, komen wij ter plaatse. Bij een pechgeval kijken wij in eerste instantie of we het probleem kunnen verhelpen. In de meeste gevallen kunnen onze medewerkers u (tijdelijk) weer op weg helpen. Ook het eventueel vervangen van een nieuwe accu of het tijdelijk repareren van een lekke band is hen niet vreemd. Lukt het echter in een enkel geval niet of blijkt dat is er schade door een ongeval, dan zullen wij het voertuig bergen.

Wij zorgen dat het voertuig van de betreffende locatie naar bijv. een garagebedrijf, dealer of in een enkel geval naar een demontagebedrijf gebracht wordt. Wij handelen vervolgens het administratieve traject rechtstreeks met de alarmcentrales en verzekeraars af.

Hier vindt u een aantal impressies van lichte bergingen.

Bent u in nood? Bel Theo Rood: 0229-276330

Copyright © Theo Rood Berging en Transport B.V.- Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. - Sitemap - Disclaimer