Autotransport

Theo Rood Berging en Transport B.V. vervoert dagelijks door heel Europa auto’s. Met een grote variëteit aan Autotransporters in ons wagenpark, bedienen wij leasemaatschappijen, garagebedrijven, merkendealers, handelaars en andere organisaties zoals veilinghuizen, inbouwbedrijven, etc.

Zoals gezegd niet alleen in het binnenland, maar ook in de rest van Europa zorgen zij ervoor dat uw voertuig of voertuigen op tijd en correct worden opgehaald en/of afgeleverd op de plaats van bestemming.

Of het hier nou gaat om grote auto’s kleine auto’s, oldtimers, exclusieve sportwagens, lease auto’s, nieuwe auto’s, gebruikte auto’s, rijdend of niet rijdend, voor onze vakmensen is er geen uitdaging te groot.

Het vervoeren van voertuigen op een autotransporters is net even een grotere uitdaging dan het vervoeren van “vracht” op een ‘gewone’ vrachtauto’s. Daarom beschikken onze chauffeurs over extra vaardigheden. Bovendien hebben ze, naast een goede kennis van voertuigtechniek, alle affiniteit met ons transportmanagementsysteem, waarmee de communicatie richting opdrachtgevers gewaarborgd is.

Heeft u een vervoersvraag? Geen nood, bel Theo Rood!

Heeft u direct een vervoersopdracht voor ons? Stuur dan een email aan: Transport@roodberging.nl..

WIlt u eerst een offerte ontvangen? Ook dan kunt u een email sturen. Onze medewerkers zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.  

Hier vindt u een aantal impressies van onze autotransporters in bedrijf.

 

                                                          

 

Bent u in nood? Bel Theo Rood: 0229-276330

Copyright © Theo Rood Berging en Transport B.V.- Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. - Sitemap - Disclaimer