Berging

Theo Rood & Transport B.V. is een specialist in alle soorten autobergingen. Van lichte berging tot en met zware berging. Want naast het bergen van personenauto’s, welke bijv. in de sloot, op zijn kop, in de greppel of in het zand zijn beland, draaien wij onze handen er niet voor om, om hetzelfde voor vrachtwagens en bussen te doen.

Wij verdelen onze activiteiten daarom ook in “Lichte Berging” en in “Zware Berging”.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten met veel kunde, inzicht en ervaring. Door een continue bijscholing blijven onze medewerkers ook op de hoogte van de nieuwste technieken en uitvoeringen. 

Daarnaast werken wij met specialistisch materieel naar eigen ontwerp. De voertuigen zijn voorzien van alle gereedschappen die wij nodig kunnen hebben. Mocht er een enkele keer meer hulp en/of mankracht nodig zijn om een klus te klaren, dan hebben wij een uitgebreid netwerk van collega bedrijven, waar wij dezelfde hoge standaarden van verwachten als van onszelf. De expertise van de medewerkers in combinatie met het up-to-date bergingsmaterieel zorgt er daarom ook voor dat de vervelende situatie snel is opgelost. Uiteraard besteden wij hierbij niet alleen veel aandacht aan uw voertuig maar ook de persoonlijke zorg is erg belangrijk.

Via deze link kom u bij de Lichte Berging

Via deze link komt u bij de Zware Berging

       

Bent u in nood? Bel Theo Rood: 0229-276330

Copyright © Theo Rood Berging en Transport B.V.- Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. - Sitemap - Disclaimer