Samen met Theo Rood Berging en Transport op weg naar schaatssucces!

02 October 2023
Hallo allemaal, ik ben Stijn Vlieland, 15 jaar en ik kom uit Blokker. Ik sta aan het begin van een spannend nieuw schaatsseizoen. Dit seizoen ben ik een tweedejaars C-junior en ik maak deel uit van de C-selectie van ijsbaan De Westfries. Mijn doelstellingen zijn helder: ik wil een podiumplaats veroveren op zowel het NK Allround als het NK Marathon. Daarnaast hoop ik me te kwalificeren voor de Vikingrace, ook wel bekend als het officieuze EK.

Tijdens de zomermaanden heb ik keihard getraind, met maar liefst zes trainingen per week, waaronder droog- en krachttraining, skeeleren en wielrennen. Wielrennen is mijn andere passie, waarmee ik dit jaar al meerdere keren op het podium heb gestaan.

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan Theo Rood Berging en Transport, die mij ondersteunt in mijn sportieve reis. Super dat zij niet alleen sportclubs en verenigingen sponsoren, maar ook individuele sporters zoals ik! Samen gaan we voor goud dit seizoen! 

Bent u in nood? Bel Theo Rood: 0229-276330

Copyright © Theo Rood Berging en Transport B.V.- Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. - Sitemap - Disclaimer