Transport- en touringcarbedrijven

Voor de meeste transport bedrijven betekend oponthoud meer dan alleen een vervelend voorval. Helemaal bij pech of een ongeval heeft deze vertraging een impact op de kosten.

Vooral in het buitenland is het  van belang zo snel mogelijk te handelen, want voor uw het weer heeft een plaatselijk bergingsbedrijf uw voertuig weggesleept. In bijna alle gevallen brengen de “buitenlandse” bergers torenhoge bedragen in rekening. Ook heeft u uw voertuig dan nog steeds niet terug.

Als uw voertuig in het buitenland door een berger aldaar is weggesleept, dan kunnen wij niet meer bemiddelen voor een zo goedkoop, goed en spoedig mogelijke terugkeer naar Nederland.

Bespaar kosten en kopzorgen en heeft u een vrachtwagen of bus die stil staat of een ongeluk heeft gehad in Nederland of elders in Europa, bel ons direct.

Als u ons belt, zorgen wij er snel voor :

  • Dat uw voertuig en lading op de afgesproken plek komen;
  • Dat ook uw Chauffeur weer thuiskomt;
  • Dat er vervangend vervoer komt indien dit gewenst is.

Maar bovenal krijgt u allereerst advies van ons, over wat u het beste kan doen. Zelfs als “het beste” betekend dat u onze hulp niet nodig heeft.

Pechgeval of een ongeluk? Zit u in Nood, belt Theo Rood! Wij nemen al uw zorgen uit handen. 0229-276330
 

Hier vindt u een aantal impressies.

 

  

 

Bent u in nood? Bel Theo Rood: 0229-276330

Copyright © Theo Rood Berging en Transport B.V.- Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. - Sitemap - Disclaimer